Vittnet: ”Jag har sett peeroharan!”

hara kopia

Så här var det.

”Då jag var liten hörde det naturligtvis till att vara med om potatisupptagningen om höstarna. Eftersom jag är uppvuxen i en stor familj var potatislandet dimensionerat för att säkert ge en skörd som skulle räcka hela året. Det var ett tråkigt och tungt arbete som ibland avbröts av attacker av flygande ”rotimommor” som bröderna roade sig med att kasta på sin syster. Nå, föräldraskapet försökte uppmuntra potatisplockandet med att då den sista potatisbänken var upptagen då skulle vi få se ”peeroharan”. Och faktiskt ett år kom han, peeroharan! Och det var precis då vi tagit upp den sista potatisen och alla rätade på sina ryggar då vi fick se en hare komma skuttande på åkern bredvid. Tiden stod still och insikten sjönk in. Den fanns ju på riktigt. Peeroharan.”

Av anonym

Efter att ha hört det här vittnesmålet undrar vi förstås om det finns flera som har sett peeroharan? Skriv och kommentera!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s