Kronomagasinet fyller 1 år!

Gott nytt år, Kromboan och övriga!

I dag 1.1.2014 fyller Kronomagasinet 1 år! I samband med detta vill vi rikta ett stort tack till alla er som under det gångna året besökt Kronomagasinets webbsida, mailat oss eller skrivit kommentarer, skickat in nya ord och uttryck till dialektordlistan Krombisaurus och rim och ramsor till magasinet, bidragit med goda råd och tips av olika slag, skrivit texter, gillat vår Facebook-sida eller bara bidragit med att sprida information om Kronomagasinet till omvärlden.

Som årsstatistik kan nämnas att under de senaste 365 dagarna har Kronomagasinets webbsida besökts drygt 31 000 gånger av personer från alla världsdelar, förutom Antarktis. Int så rokot! Det populäraste inlägget hittills har varit Hur ser böuin ut?, tätt följt av Möukkons ABC. Dialektordlistan består i dag av drygt 1300 ord och uttryck, med böjningsformer och översättningar till standardsvenska. Ordlistan uppdateras kontinuerligt enligt önskemål och tips på dialektord som saknas. Vi hoppas att Kronomagasinet fortsättningsvis under de kommande åren bidrar till nytta och nöje!

amaryll

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s